top of page
roze 3.png

29/10 | DAVADSTILTE

Wandeling (VOLZET)| Stilte is HIER een geluid | 10 jaar

Op zondag 30 oktober 2022 gaat in heel Europa de wintertijd in. We draaien de klok één uur terug. Of beter: we zetten met z’n allen de wijzers één uur stil. Even lijkt er rek te zitten op de kloktijd. Even wat minder nood om op tijd te zijn, om een deadline te halen. Ieder jaar is er eind oktober de campagne DAG VAN DE STILTE die de waarde van verstilling, vertraging en kwaliteitsvolle aandacht in het licht zet. Waerbeke werkt hiervoor samen met diverse partners in Vlaanderen, Brussel en Nederland. Dit jaar valt de dag van de stilte in het weekend van 29-30 oktober.

Ook Oud-Turnhout, pionier binnen de stiltebeweging in Vlaanderen doet weer mee. We vieren de 10-jarige erkenning van Landschap De Liereman als stiltegebied. We onthullen niet alleen een 4de stiltesteen in De Liereman, maar we maken een exclusieve (stilte)wandeling langs de andere (3) stenen met kleine muzikale intermezzo’s.

PRAKTISCH

De inschrijvingen voor de wandeling zijn afgesloten. Deelnemers kregen een mail met de gedetailleerde informatie. 

i.s.m. het stilteplatform Kempen, Avansa Kempen, BC De Liereman, Natuurpunt, RLKGN, Natuur en Bos, Dienst Toerisme Gemeente Oud-Turnhout, Hofke van Chantraine en Natuuracademie.

bottom of page