Agenda

We leggen momenteel de laatste hand aan de opmaak van onze jaarkalender. Reserveer je exemplaar alvast op info@hofkevanchantraine.be. Of volg ons op Facebook en/of Instagram, zo ben je steeds als eerste op de hoogte!
27/6 tot 25/7

Zomertentoonstelling | De nieuwe huisstijl

De leerlingen van het 6de jaar Publiciteitsgrafiek van Heilig Graf Turnhout creëerden een nieuw logo voor het Hofke van Chantraine.
Een boeiende samenwerking. De lancering van het nieuwe logo wordt gekoppeld aan een zomertentoonstelling, met creaties van de leerlingen ‘Publiciteitsgrafie’.

MEER INFO

Sonia fotografie.jpg
14/8

Stan zingt

Al meer dan 10 jaar staat Stan Van Samang synoniem voor knappe songs en fantastische live shows.

Deze zomer speelt Stan een paar exclusieve duo-concerten als ‘Stan Zingt’. Daarbij wordt hij enkel begeleid door zijn vaste pianist Bert Gielen.
Op maat gemaakt voor een zwoele zomeravond! Waar anders dan in het Hofke!

TICKETS & INFO

STAN ZINGT 2020 (Groot).jpg
4/9 tot 3/10

Openingsexpo | Festivalsfeer

Openingstentoonstelling met originele en verrassende festivalfoto’s van topfotografen, gepresenteerd in een aangepaste setting.

MEER INFO

Schermafbeelding 2021-05-28 om 09.24.37.png
13/8

Xander De RyckeUitgerust & Immuun: Golf II

Drie golven, twee lockdowns en een gigantisch aandachtstekort later is Xander De Rycke weer klaar om zijn gedachten met jullie te delen in de tuin van het Hofke. In deze coronaspecial vertelt hij over zijn ervaringen tijdens de COVID-19 pandemie en de lockdowns in ons land. Laat ons voor de laatste keer verzamelen deze zomer en dat virus met al zijn gevolgen nog eens goed uitlachen.

TICKETS & INFO

XDR_Uitgerust & Immuun_foto_(c)KREW.png
15/8

Jazzkitchen Festival

De tuin van het Hofke vormt het decor voor dit heerlijke familiefestival.

Check het volledige programma op www.jazzkitchen.be

TICKETS & INFO

DSC_0831.jpg
24/9 tot 26/9

Roots festival Goezot in 't Hofke

Het gezelligste festival van de Kempen  met op vrijdag een headliner van formaat. Op zaterdag en zondag serveren we een mix van roots en blues. Meer nieuws via www.goezot.be

TICKETS & INFO

Goezot 2021.jpg