Er wordt momenteel achter de schermen hard gewerkt aan de opmaak van het nieuwe programma. Meer hierover binnenkort op deze site. Of volg ons op Facebook en/of Instagram, zo ben je steeds als eerste op de hoogte!

Agenda

27/6 tot 25/7

Zomertentoonstelling | De nieuwe huisstijl

De leerlingen van het 6de jaar Publiciteitsgrafiek van Heilig Graf Turnhout creëerden een nieuw logo voor het Hofke van Chantraine.
Een boeiende samenwerking. De lancering van het nieuwe logo wordt gekoppeld aan een zomertentoonstelling, met creaties van de leerlingen ‘Publiciteitsgrafie’.

MEER INFO

Sonia fotografie.jpg

14/8

Stan zingt

Al meer dan 10 jaar staat Stan Van Samang synoniem voor knappe songs en fantastische live shows.

Deze zomer speelt Stan een paar exclusieve duo-concerten als ‘Stan Zingt’. Daarbij wordt hij enkel begeleid door zijn vaste pianist Bert Gielen.
Op maat gemaakt voor een zwoele zomeravond! Waar anders dan in het Hofke!

TICKETS & INFO

STAN ZINGT 2020 (Groot).jpg

24/9 tot 26/9

Roots festival Goezot in 't Hofke

Het gezelligste festival van de Kempen  met op vrijdag een headliner van formaat. Op zaterdag en zondag serveren we een mix van roots en blues. Meer nieuws via www.goezot.be

TICKETS & INFO

Goezot 2021.jpg

13/8

Xander De RyckeUitgerust & Immuun: Golf II

Drie golven, twee lockdowns en een gigantisch aandachtstekort later is Xander De Rycke weer klaar om zijn gedachten met jullie te delen in de tuin van het Hofke. In deze coronaspecial vertelt hij over zijn ervaringen tijdens de COVID-19 pandemie en de lockdowns in ons land. Laat ons voor de laatste keer verzamelen deze zomer en dat virus met al zijn gevolgen nog eens goed uitlachen.

TICKETS & INFO

XDR_Uitgerust & Immuun_foto_(c)KREW.png

15/8

Jazzkitchen Festival

De tuin van het Hofke vormt het decor voor dit heerlijke familiefestival. Je kan er proeven van jazz en smakelijke gerechten.

Check het volledige programma op www.jazzkitchen.be

TICKETS & INFO

DSC_0831.jpg