top of page
roze 3.png

AGENDA

De jaarkalender is te verkrijgen in het Hofke. Of vraag je exemplaar aan op info@hofkevanchantraine.be met vermelding van je adres.
Volg ons op Facebook en/of Instagram, zo ben je steeds als eerste op de hoogte!
11 tot en met 26/3/23

Groepstentoonstelling | O.N.D.E.R.G.rond

Wat zich onder de grond bevindt doet zich boven het maaiveld voelen, zo willen tien kunstenaars samen in het Hofke verbeelden. Zij stellen hun individuele werken tentoon, zijnde het resultaat van een diepgaand onderzoek in ieders discipline (schilderijen, foto’s, tekeningen, sculpturen, mixed media). De kunstwerken functioneren autonoom maar diepere betekenissen ontstaan door de onderlinge relaties.

Deelnemende kunstenaars: Dirk van De Weyer, Gert Vervoort, Leo Reijnders, Magda Huygens, Marijke Pans, Martine Theys, Peter Foesters, Timo van Luijk en Veronique Croymans

LEES MEER

affiche expo ondergrond1.jpg
13/5 tot en met 18/6/23

Expo Verstilling | Kristel Van Ballaer

Uitgepuurde vormen van een tijdloze schoonheid. De werken van Kristel Van Ballaer bieden de toeschouwer rust in de duizelingwekkende beeldenstroom van onze tijd. De houten sculpturen, bewerkt met olieverf, acryl of lak zijn een intuïtieve en meditatieve zoektocht naar tegenpolen en vormcontrasten. Een dynamiek ontstaat door variaties en spanning tussen beeldhouw- en schilderkunst.

Kristel stelde reeds tentoon in binnen- en buitenland. Voor deze expo gaat zij in dialoog met de architectuur en de site van het Hofke.

LEES MEER

kristelvanballaer_hofke_8.jpg
8 tot en met 23/4/23

Expo  Panta Rhei

Monica Stach / Ingrid Van Erwegen / Emmy De Brouwer

Ingrid van Erwegen experimenteert met kleuren en vormen en vertrekt daarvoor vanuit een foto of vanuit een herinnering.

Monika Stach interpreter en schildert catwalk modellen in extravagante outfits.

Emmy De Brouwer haalt haar inspiratie uit de natuur. Haar schilderijen geven vorm aan waarnemingen die haar triggeren en als kapstok dienen voor het schilderen. 

LEES MEER

ingrid.jpg
bottom of page