roze 3.png

EXPH2O

26|06|22
24|07|22

OPENINGSUREN
za & zo | 13.00 - 17 uur

vrije toegang

LOCATIE
Kunst- en erfgoedcentrum
Hofke van Chantraine
Kerkstraat 46
2360 Oud-Turnhout

Van 7 tot en met 22 mei 2022 waaierde het kunstenparcours STORMLoop voor de tweede keer uit tot in alle hoeken van Herentals. De hele Kempische kunstscene kwam boven water met 100 projecten rond het centrale thema water.

Ook het Hofke van Chantraine participeerde mee in Stormloop en vaardigde een aantal individuele kunstenaars af, samen met projecten van leerlingen van de Kunstafdeling van het Heilig Graf Turnhout en het Beeldatelier van de Academie van Arendonk.

Na deze kunsthappening zijn de door Het Hofke afgevaardigde werken te zien in het Hofke van Chantraine samen met werken van andere kunstenaars. Op deze manier wil het Hofke jonge kunstenaars uit de ons omliggende gemeenten een platform bieden.

Met werken van Yasmine Akondo, Stien Boogaerts, Nele Verbeek, Ilse Joris, Benthe Van Beurden, Debbie Wiencek, Janne Leppens, Vladimir Tchervonisjenko, Laura Teran Vranckx, Paul van Beijsterveldt, Jan Hasselman, Luk Van Soom, Wim Hermans, Peter Snijder, Aemilia Maas, Paul Versmissen, Matthias De Wolf en de leerlingen van de Kunstafdeling van het Heilig Graf-insitituut Turnhout en het Beeldatelier van de Academie van Arendonk.

Meer info over de werken van de leerlingen van het Heilig Graf vind je hier.