Levensgrote beelden & tekeningen | Katrin Dekoninck

28 september t/m 27 oktober 2019

EXPO Levensgrote beelden & tekeningen | Katrin Dekoninck

Dekoninck is een all-round kunstenares die in verschillende disciplines op indringende wijze de toeschouwer beroert. Met levensgrote sculpturen in klei, tekeningen en schilderijen nodigt zij ons uit om anders of intenser naar de wereld rondom ons te kijken.

De wereld is voor haar niet wat ze lijkt, dus zoekt, peilt en ontrafelt ze deze en legt zo de essentie bloot. Naast intieme thema’s brengt zij ook maatschappijkritische boodschappen.

Katrin Dekoninck won reeds verschillende prijzen, en stelde zowel solo als in groep tentoon in binnen- en buitenland.

www.katrindekoninck.be

Openingsuren:
Do t/m zo: 13.30 tot 17 uur
Andere dagen op afspraak
Vrije toegang

 

 

WANDELING BuitenGewoon Ontwaken - Dag van de Trage Weg
20 oktober 2019

Op zondag 20 oktober komt de zon op om 8.12 uur, een ideaal moment om te ontwaken.
Ontwaken op een buitengewone manier geeft energie om de rest van de zondag goed door te komen. Via een wandeling langs Trage Wegen van ongeveer een 3 km worden Stilte- en Rustplekjes ontdekt in Oud-Turnhout. De ontdekking van deze plekjes geven je de kans om de levenskwaliteit een andere dimensie te geven.
Het muziekstuk 4’33 van John Cage zal een echte stiltebeleving zijn op de begraafplaats van Sint-Bavo.

Gemeente Oud-Turnhout, Hofke van Chantraine in samenwerking met Vormingplus Kempen, Natuurpunt CVN en Regionaal Landschap Kleine en Grote Nete nodigen u uit om mee op stap te gaan  om dit te beleven.

Vertrek: 8:15u in het Hofke van Chantraine, aansluitend met bezoek aan de expo van Katrin Dekoninck met korte toelichting bij de werken door de kunstenares (onder voorbehoud).
Einde: 11.00u
Zonder voorinschrijving