Uitnodiging voor artistieke ambachtslui

Uitnodiging voor artistieke ambachtslui

Naar aanleiding van een overzichtsexpo met etsen van Lieremanschilder Jos Stokbroekx en een ambachtenmarkt op Erfgoeddag zijn we op zoek naar artistieke ambachtslui.

Beoefen jij een artistieke ambacht, in je vrije tijd of professioneel? Ben je fier op wat je kent en kunt? Heb je goesting om jong en oud hiervan te laten meegenieten?

Dan nodigen wij je heel graag uit om deel te nemen aan onze artistieke ambachtenmarkt op zondag 28 april ‘19 in het Hofke van Chantrainein Oud-Turnhout, ter gelegenheid van Erfgoeddag.

“HOE MAAKT U HET?” is het thema van Erfgoeddag 2019, dus ambachtslui, vaklieden, kunstenaars die oude technieken gebruiken, gilden… verdienen die dag een plekje in de schijnwerpers.

Alle info op een rijtje

- Deelname is volledig gratis
 - Zondag 28 april ‘19 van 10 tot 17 uur
- Elke deelnemer krijgt lunch en een drankje.
- Wij voorzien voor jullie 1 kraampje, 1 tafel, 1 stoel per persoon en 1 stopcontact.
 - Verkopen van je artefacten is zeker toegestaan.
- De nadruk van je kraampje moet wel liggen op het tonen van je ambacht op een interactieve manier: geef uitleg, laat bezoekers zelf proberen, demonstreer, geef een mini-workshop,…

Neem je graag deel? Of heb je nog vragen? Contacteer Anneleen van Erfgoed Noorderkempen via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of 014 44 33 62.

Expo: 13 april t/m 5 mei 2019
Erfgoeddag en ambachtenmarkt: 28 april 2019