In het spoor van de Lieremanschilders | Kunstwandeling en expo

KUNSTWANDELING 23 SEPTEMBER 2018
EXPO 24 SEPTEMBER t/m 21 OKTOBER 2018

In het spoor van de Lieremanschilders | Kunstwandeling en expo
CULTUUR IN DE NATUUR

In navolging van de beroemde Lieremanschilders, trekken dit jaar voor de derde maal op rij kunstenaars naar het Landschap De Liereman om er ter plaatse het prachtige natuurgebied artistiek vorm te geven. Bezoekers kunnen de kunstenaars aan het werk zien tijdens een wandeling van ± 4 km. De werken die gemaakt werden in het landschap worden nadien tentoongesteld in het bezoekerscentrum.

 

OPROEP: Creatieve talenten gezocht voor ‘Cultuur in de natuur’

Zin om mee te werken aan deze kunstwandeling en expo? Deelname is gratis!
Inschrijven kan tot woensdag 3 september via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of telefonisch 014/47 94 94 met vermelding van naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres en kunstdiscipline.
Maximum aantal deelnemers beperkt tot 40.
Elke kunstenaar mag één werk tentoonstellen (max. afmetingen van de dragers: 60 x80 cm). Alle kunstvormen zijn toegelaten. Ook niet Oud-Turnhoutse kunstenaars kunnen deelnemen aan de kunstwandeling.

 

PRAKTISCH

Kunstwandeling: 23 september 2018
Vrij wandelen tussen 11 tot 15 uur, met gids om 13.30 uur, vertrek aan het Bezoekerscentrum Landschap De Liereman, Schuurhovenberg 43, Oud-Turnhout.

Expo ‘Cultuur in de Natuur’: 24 september t/m 21 oktober 2018
Alle dagen open van 13 tot 17 uur, op zondag van 11 tot 18 uur.

Locatie: Bezoekerscentrum Landschap De Liereman, Schuurhovenberg 43, 2360 Oud-Turnhout

Organisatie: Bezoekerscentrum Landschap De Liereman (www.deliereman.be) - Cultuurdienst Oud-Turnhout - Hofke van Chantraine vzw (www.hofkevanchantraine.be).